Банкетне меню включає:
- холодні та гарячі закуски;
- оригінальні та класичні салати;
- гриль-меню;
- основні страви;
- ексклюзивні соуси та напої;
- смачні гарніри.
Ми пропонуємо найбільш популярні салати, а також салати, що складаються з незвичайних інгредієнтів. Наприклад, «Німецька тепла» з картоплею в мундирі, салат «Цезар» з помідорами черрі, «Пекін» – зі шматочками свинини, «Гавайський» – з курячим філе та ананасами.
В якості холодних закусок ресторан пропонує заливну мову, м’ясне, рибне та сирне асорті. Святково та оригінально виглядає на столі курка, фарширована млинцями, та печінковий торт. Мало хто відмовляється від наших солінь та рулету з баклажанів, але найпопулярнішою стравою у цій категорії заслужено вважається фарширована щука. Ніжна начинка відмінно поєднується з соусами, гірчицею та хроном.
Гриль-меню дозволяє насолодитися достатком м’ясних страв. Ми пропонуємо асорти, яке складається з м’яса, овочів та багатого вибору соусів.
Гарячі закуски представлені млинцями з жульєном, деруни зі сметаною, смаженою рибою, печерицями-фрі з часниковим соусом, сирні палички та хачапурі.
Ви можете вибрати шашлик курячий або шашлик зі свинячого ошийка (любителі риби віддають перевагу шашлику з сьомги), а також різні варіанти стейків та овочі на грилі.